Jocuri cu Mario

Mario in jungla


Descriere:

In acest joc cu mario in jungla tot ce trebuie sa faci este sa aduni toate fructele pentru a debloca celelalte nivele. Trebuie sa te fereste de toate obstacolele care vor sa te omoare.

Cum se joaca:
Mario in jungla se joaca din sageti si cu space sariti.
Taguri:
, ,
Categorie:
Jocuri mario aventuri
Voteaza:
 1. ruxandra says:

  da…sigur!esti cel/cea ”mai scretoasa/secretos!”sigur ca da”!

 2. alina says:

  veryyy boringggg!!!!!

  • hello kitty says:

   hei ruxandra! esti Tampita barfesti secretul nu? esti Nesimtito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. stefan says:

  ie misto si osor

 4. cosmina says:

  NU MI PLACE E BANAL

 5. cosmina says:

  E pentru copiii de 1 an

 6. denisa serban claudia says:

  este foarte tare imi place

 7. clio de nille says:

  este un joc super tare.

 8. clio de nille says:

  imi place

 9. Marta says:

  frumos imi place

 10. ema says:

  bn rau jocu

 11. dea says:

  bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 12. Mikail says:

  foarte misto l-am terminat pe tot!tare

 13. robert says:

  e foarte urat jocul

 14. diana says:

  e foarte frumos jocul da e si greu