Jocuri cu Mario

Tu ce jucai in copilarie ? Jocuri cu Mario ?


Descriere:

Inca din copilarie personajul cel mai indragit din jocurile video este nimeni altul decat Mario. Desi acesta a beneficiat de schimbari radicale in ultima vreme, ajungand la o adevarata grafica de calitate si avand comenzi cat mai complexe, jocul a incercat sa isi pastreze forma initiala cu care ne-am obisnuit inca de acum 10 ani.

Diversele versiuni cu jocuri cu mario au aparut pe toate site-urile cu jocuri online, dar cu siguranta una din cele mai placute este varianta initiala. Daca la inceput aceasta putea fi accesata doar pe jocurile pe televizor si mai tarziu pe primele pc-uri, acum aceste jocuri pot fi extrem de practice atat pe tableta cat si pe smartphone-ul dumneavoastra.

Pentru a atrage cat mai multi fani, acest joc a suferit diverse modificari datorita in special faptului ca a fost prezent pe orice forma de gadget si nu numai. Versiunile de jocuri cu Mario au fost realizate de diversi producatori, motiv pentru care acestia au avut intentia si interesul sa isi vanda propriul produs cat mai bine.

Care este cea mai populara versiune a jocului cu Mario?

Daca pentru multi dintre noi cea mai frumoasa versiune este cea initiala, aparuta pentru prima data pe jocurile pe televizor, se pare ca mai micii pretendenti ai acestui joc sustin ca noua grafica si totodata noile comenzi au ajutat ca rezultatul final al jocului sa fie pe departe mult mai evoluat fata de versiunea initiala.

Aceste motive merita sa fie acceptate dar totusi conditiile si evolutia tehnologiei din acea perioada era mult mai limitata decat in momentul de fata. Pentru cei ajunsi la maturitate, jocul Mario a fost considerat primul joc video distribuit in masa, acesta era cunoscut de orice copil iar singurele limite erau nivelele pe care fiecare reusea sa le atinga.

Desi in momentul de fata jocul Mario nu mai are atat de multi pretendenti acesta ramane in sufletul multor persoane, fiind jocul lor preferat. Speram ca intr-un final acest joc sa atinga versiunea finala, iar aceasta sa fie disponibila pe toate gadget-urile precum : tablete, pc, smartphone-uri dar si alte dispozitive precum x-box sau playstation.

Din punctul meu de vedere, Mario este un personaj ce ar trebui sa faca parte din copilaria oricarei persoane.

Cum se joaca:
Foloseste mouse-ul pentru a alerga si a sari
Taguri:
, ,
Categorie:
Jocuri mario aventuri
Voteaza:
 1. petruflorinkusching says:

  super joc imi place:*
  \

 2. victor.gtaiv says:

  imi trezeste amintiri

 3. flashi_20 says:

  Jocuri mario

 4. andrea says:

  minunat jocu cu mario

 5. Deni IsSa says:

  Super fain jocu’ :* .!

 6. andreea says:

  tare jocul !!